COVID-19, în Gorj: 100 de infectați, printre care o asistentă de la Târgu Cărbunești

0
450
Bamberg, Germany 05/10/2020: Symbol pictures - 2020 A hand with blue rubber glove, holds a syringe on which Covid-19 is written, feature / symbol / symbol photo / characteristic / detail / | usage worldwide, Image: 518567314, License: Rights-managed, Restrictions: GERMANY OUT, Model Release: no, Credit line: Fotostand / K. Schmitt / AFP / Profimedia

100 de persoane din Gorj au fost confirmate cu Covid 19. Tot mai mulți cetățeni din județ intră zilnic în autoizolare. Numărul a crescut de când a fost instituită starea de alertă.
Statisticile pot fi legate de numărul mare de persoane care se întorc în țară în această perioadă. Miercuri, doi angajați ai Complexului Energetic Oltenia din cadrul biroului Strategie-Dezvoltare au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus.
Daiana Militaru, purtător de cuvânt DSP Gorj

De asemenea, o tânără asistentă medicală, în vârstă de 25 de ani,din cadrul Spitalului Târgu Cărbunești, are COVID -19. Șapte alte asistente au fost izolate după aflarea veștii.
Constantin Târziu, manager Spitalul Orășenesc Târgu Cărbunești

20 de persoane care au COVID-19 se află la Spitalul Târgu Cărbunești, din care 2 la Terapie Intensivă. Testele pentru infirmiere vor sosi mâine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.