Patru judete din Oltenia inregistreaza sub 100 de cazuri de COVID-19

0
123

In patru dintre cele cinci judete ale Olteniei au fost inregistrate sub 100 de cazuri de coronavirus. Este vorba despre Gorj, Olt, Valcea si Mehedinti. In judetul Dolj au fost confirmate 167 de cazuri.
La nivelul judetului Gorj, pana in prezent, au fost confirmate 94 de cazuri cu COVID-19, din care 34 persoane au fost vindecate si externate, 53 de persoane sunt internate si 7 persoane decedate. Ultimul deces a fost inregistrat, duminica noaptea, fiind vorba despre un bărbat de 71 de ani, din comuna Baia de Fier.
In Olt sunt 53 de persoane infectate cu coronavirus. Dintre acestea, 37 au fost declarate vindecate şi au fost externate. De asemenea, au fost înregistrate 2 decese.
In ceea ce priveste judetul Dolj, Grupul de Comunicare Strategică a comunicat 167 de cazuri de coronavirus.
Cele mai putine cazuri de imbolnavire cu COVID-19 sunt in Vâlcea . Acolo situația pacienților confirmați Covid-19 a ramas neschimbată. Este vorba despre 27 de cazuri.
Pe teritoriul României, pana in prezent, au fost confirmate peste 17.000 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, dintre care apropape 10.000 au fost declarate vindecate și externate.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 165 de noi cazuri de îmbolnăvire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.