Parcul “Tudor Vladimirescu” va fi reamenajat

0
146

Parcul “Tudor Vladimirescu” din municipiul Targu Jiu va fi reabilitat in totalitate. Aleile vor fi pavate cu piatra cubica, vor fi plantati pomi, iar fantana arteziana va fi din granit rosu.
Proiectul a fost prezentat de catre primarul municipiului Targu Jiu, Marcel Romanescu, pe pagina sa de socializare.

“Granit, piatră și alte elemente naturale vor fi folosite pentru Parcul ”Tudor Vladimirescu”. Vom reamenaja spațiile verzi și vom păstra copacii, dar vom planta și alții ce vor umbri băncile pe care se vor odihni cetățenii ce tranzitează acest parc. Pe lângă statuia lui Tudor, un alt element care va capta atenția vizitatorilor va fi fântâna din granit roșu. Aceasta va fi construită în așa fel încât oamenii să se poată așeza pe marginea de granit sau se vor putea plimba prin apa răcoroasă. Pentru alei vom folosi piatră cubică. Am ținut cont și de ideile cetățenilor atunci când am discutat cu cei care s-au ocupat de acest proiect și vă garantez că rezultatul va fi spectaculos.”

In parcul “Tudor Vladimirescu” se afla o statuie a marelui revoluționar. Aceasta a fost realizata la Milano, fiind primul monument amplasat in municipiul Targu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.