Tir plin cu gunoaie din Anglia oprit de Garda de Mediu Mehedinți

0
648

Un tir plin cu gunoaie din Anglia a fost oprit in trafic de Garda de Mediu din Mehedinti. Aproximativ 300 de tone de deseuri urmau sa ajungă la o firmă din Strehaia. Administratorii susțineau că detin utilaje pentru reciclare.
Potrivit reprezentanților Gărzii de Mediu Mehedinți, gunoaiele aduse din Anglia urmau să ajungă la un incinerator de deșeuri.

’’S-a procedat la deschiderea autotrenului. A reieşit că erau deşeuri municipale provenite de la o firmă din Anglia. Sunt mai multe TIR-uri care au venit pe raza judeţului Mehedinţi. Le-am identificat. Urmau să ajungă la Strehaia, unde firma de acolo declarase că are o instalaţie de incinerare a deşeurilor, ceea ce nu este adevărat’’, a declarat Cătălin Tutilescu, comisarul-şef al Gărzii de Mediu Mehedinţi.

Administratorul societăţii s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă calificată, iar deşeurile vor fi returnate în ţara de provenienţă. Pe lângă transportul oprit în trafic de comisarii de mediu şi poliţişti, alte două TIR-uri ar fi ajuns deja la Strehaia.

Anamaria Giurea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.