Primul deces de coronavirus în Gorj

0
772

Un bărbat de 66 de ani din orașul Tismana, județul Gorj, a fost răpus de coronavirus. Acesta a fost internat în stare gravă la spitalul din Târgu Jiu weekendul trecut. Starea i s-a agravat și a murit după câteva zile. Pacientul a fost confirmat cu virusul COVID-19 abia după moartea sa.

Nelu Pau era din satul Topești, orașul Tismana, și avea probleme grave de sănătate. Acesta s-a simțit rău duminica trecută și a fost internat la Secția ATI din cadrul Spitalului de Urgență Târgu Jiu. Pacientul era suspect de coronavirus și a fost testat a doua zi. Între timp starea bărbatului s-a agravat și a murit la o zi după ce i s-au recoltat probele. Din nefericire, bărbatul a fost confirmat pozitiv.

Daiana Militaru, purtător de cuvânt DSP Gorj

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Gorj au demarat o anchetă epidemiologică în acest caz pentru a stabili contacții pacientului decedat.

Daiana Militaru, purtător de cuvânt DSP Gorj

Până în prezent, zece gorjeni au fost confirmați cu coronavirus, iar cinci dintre ei s-au vindecat. La momentul acesta, în județul Gorj sunt 1144 de persoane izolate la domiciliu și 586 de persoane se află în carantină în centrele speciale.

Loredana Sava

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.