Vârstnicii, in atentia Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Râmnicu Vâlcea

0
274

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, a luat o serie de hotărâri, intr o şedinţă online, ieri după amiază.Comitetul a decis suspendarea parţială a activităţii Căminului pentru Persoane Vârstnice, pe toată durata menţinerii stării de urgenţă şi a restricţiilor de circulaţie.

Măsura a fost luată, având în vedere că persoanele aflate în îngrijire (peste 85 de ani) sunt vulnerabile la contactarea şi dezvoltarea virusului COVID 19.
Ţinând seama că la momentul actual sunt 72 de persoane în îngrijire, se va acorda timpul necesar aparţinătorilor pentru preluarea persoanelor internate pe perioada stării de urgenţă. De asemenea, se vor suspenda plăţile pe perioada externării.

Pentru persoanele vârstnice, ai căror aparţinători se află în imposibilitatea certă şi dovedită de a le prelua pentru această perioadă, se asigură în continuare toate serviciile specifice Căminului pentru Persoane Vârstnice, cu măsuri stricte de respectare a metodologiei medicale şi a condiţiilor de distanţare socială.
În situaţia prelungirii stării de urgenţă şi a restricţiilor de circulaţie se va prelungi şi măsura suspendării parţiale a activităţii Căminului pentru Persoane Vârstnice.

Anamaria Giurea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.