Sute de gorjeni, amendați că au ieșit din casă

0
129

Sute de gorjeni au fost amendati de politisti pentru deplasarile neintemeiate. Numarul celor care au incalcat masurile impuse de autoritati a crescut in doar 24 de ore, de la 50 la peste 200, odata cu extinderea restrictiilor de circulatie si pe timpul zilei. Nu sunt sanctionate deplasarile pentru serviciu, cumparaturi, urgente medicale sau ajutorul persoanelor vulnerabile.

Restricțiile de circulație și pe timp de zi au intrat în vigoare de miercuri, 25 martie. Peste 200 de gorjeni care s-au urcat la volan fără să aibă declarația, pe propria răspundere sau adeverința de serviciu, care să justifice motivul deplasării, s-au ales cu sancțiuni contravenționale.

Daiana Militaru, purtător de cuvânt DSP Gorj

În prezent, în județul Gorj, numărul persoanelor care sunt în autoizolare la domiciliu a crescut cu aproape 300, și doar două cazuri în plus de carantinați față de ziua de ieri.

Daiana Militaru, purtător de cuvânt DSP Gorj

Deplasările fără un motiv bine întemeiat sunt interzise și se amendează cu până la 5000 de lei pentru persoane fizice și 70.000 de lei pentru persoane juridice. Acțiunile de verificare a polițiștilor rutieri vor continua pe toată perioada de urgență în care se află România și au scopul de a limita răspândirea virusului.

Loredana Sava

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.