McFadden, dorit la Pandurii

0
213

Pandurii sunt în pauza competițională, dar clubul gorjean ține, în continuare, primele pagini ale site-urilor de profil. James McFadden (foto), fost secund la Motherwell şi naţionala Scoţiei, se pregătește să ajungă la Târgu Jiu odată cu reluarea campionatului.
Jean-Willy Ngoma, director de scouting la Pandurii a renunțat la aducerea lui Dougie Imre. În ciuda faptului că avea încredere foarte mare în abilitățile antrenorului, care urma să se ocupe și cu pregătirea fizică, impresarul belgian a decis să nu mai facă această mutare din cauza controverselor legate de fostul jucător de la cluburile Inverness sau St. Mirren. Dougie Imre a fost anchetat pentru implicarea în pariuri, iar Ngoma a decis că Pandurii nu are nevoie de o presă negativă în această perioadă, mai ales că și numele său a fost asociat cu anumite scandaluri.
McFadden are, până acum, două experienţe ca antrenor, însă nu ca principal, ci ca secund. Prima a fost la Motherwell, formaţie din prima ligă scoţiană pentru care a şi jucat, unde a stat aproape un an (iulie 2016-mai 2017). A doua experienţă a lui James McFadden a fost la naţionala Scoţiei. L-a ajutat pe Alex McLeish în 12 meciuri (martie 2018-aprilie 2019). James McFadden a trecut pe la Everton, Birmingham City, Sunderland Motherwell sau St. Johnstone. Ar urma să fie secund al lui Călin Cojocaru și preparator fizic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.