Morega explică gestul lui Cîțu

0
1026

Dan Ilie Morega, presedintele Institutului de Analiza si Investigatii Publice si Politice Gorj, explica gestul lui Cîțu ca fiind unul firesc in situatia data.
Fostul om politic spune ca intelege decizia premierului desrmnat de a se retrage si asta pentru ca în alegerile care vin, președintele partidului trebuie să fie și Prim-Ministru.
Morega este convins ca dupa consultari numele celui desemnat va fi tot Ludovic Orban, si asta pentru ca avem nevoie urgent de un guvern cu puteri depline.
Dan Ilie Morega, presedinte IAIPP

Florin Citu si-a motivat gestul printr-o postare pe Facebook.
„Gestul meu trebuie interpretat in contextul prin care trece astazi Romania. Sunt un om de partid si inteleg sa fiu alaturi de partid si de presedintele lui in momentele dificile. Cred cu tarie ca pentru avea succes, in alegerile care vin, presedintele partidului trebuie sa fie si prim-ministru.(…) Raman la Finante. Avem multa treaba de facut pentru perioada dificila care urmeaza”, a scris Florin Citu, precizand totodata ca desemnarea sa ca premier „a fost luata in contextul in care alegerile anticipate erau o solutie agreata de majoritatea partidelor. Aceasta varianta nu mai exista astazi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.