Pandurii şi-a făcut norma şi cu Argeş. Cojocaru: “Suntem agenţii 004”

0
108

Pandurii nu a putut face faţă uneia dintre echipele fruntaşe ale campionatului. FC Argeş s-a impus fără drept de apel la Târgu Jiu (0-4), după două reprize controlate în totalitate.
Vasile Buhăescu (32) şi Andrei Blejdea (39) au marcat până în pauză pentru trupa lui Ionuţ Badea. Gazdele s-au apropiat rar de poarta adversă şi în repriza secundă, iar Răzvan Matiş (71) şi Andrei Mirică (90) au bifat alte două reuşite care adâncesc prăpastia în care se află Pandurii. Paradoxal, antrenorul Călin Cojocaru a apreciat efortul băieților săi, deși Pandurii și-a făcut norma de goluri primite.
Călin Cojocaru, antrenor Pandurii Târgu Jiu

La Pandurii apele rămân tulburi şi în plan administrativ. Echipa este măcinată de conflicte interne. Antrenorul Călin Cojocaru este în vizorul conducerii, care doreşte suspendarea tehnicianului pentru două etape din cauză că ar fi intrat în conflict cu anumiţi jucători. În schimb, căpitanul Daniel Ciobanu a privit din tribune partida cu FC Argeş, pe motiv de indisciplină, iar suporterii i-au cerut din nou demisia directorului sportiv, Camilian Floroiu.
Călin Cojocaru, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Deși soarta lui Cojocaru la echipă este incertă, săptămâna aceasta la Târgu Jiu este așteptat un nou antrenor secund, scoțianul Dougie Imrie, fost atacant la formații precum Inverness și St Mirren.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.