Pandurii a pierdut meciul cu Slatina

0
118

Pandurii a fost învinsă, miercuri, în penultimul amical al iernii. Formația condusă de Călin Cojocaru a pierdut partida de pregătire disputată cu CSM Slatina, scor 2-3.
Cotigă a marcat în primul minut al confruntării pentru vizitatori, dar gorjenii au replicat rapid prin Bodea (8). Echipa de eşalon terţ a revenit în avantaj până în pauză, după golul lui Grigore, din minutul 44. În mitanul secund, Călin Cojocaru a rulat tot lotul avut la dispoziţie. Gazdele au egalat situaţia în minutul 66, când Korede a a bifat o nouă reușită în meciurile amicale. În cele din urmă, victoria a revenit Slatinei, fostul piteştean Cătălin Doman transformând un penalty în ultimul minut de joc.
Antrenorul Pandurilor, Călin Cojocaru, a declarat că elevii săi trebuie să fie mai concentraţi, şi mai eficienţi.
Călin Cojocaru, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Cojocaru are încredere în fotbaliştii care au venit în această iarnă şi speră ca FRF să dea mai repede o decizie în ceea ce priveşte dreptul de a legitima fotbalişti U 19.
Călin Cojocaru, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Ultimul amical din pauza de iarnă al Pandurilor se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, tot la Târgu-Jiu, împotriva formației Petrolul Bustuchin (Liga 4)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.