Bălăeţ: “Nu au fost condiţii pentru o secţie de volei la CSM”

0
101

Directorul de la CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, a reacţionat după ce mai multe imagini au apărut în mediul online de la meciul de volei CSS Târgu Jiu – CS Mioveni, jucat la finalul săptămânii trecute, în sala de sport a Liceului nr. 4 din Târgu-Jiu. Spaţiul nu beneficiază de căldură, vestiarele arată ca după război, iar pereţii sălii sunt scorojiţi.
Iubitorii voleiului din Târgu Jiu sunt revoltaţi că în Sala Sporturilor terenul a fost marcat doar pentru baschet și handbal. Robert Bălăeţ a declarat că ştie condiţiile în care se antrenează sportivele care au ales să facă volei în oraş, tocmai de aceea nu a insistat cu o astfel de secţie. Pe de altă parte, Bălăeţ a reaminit că s-a luptat să obţină un buget decent pentru activitatea sportivă de la CSM, dar unii consilieri au vrut să-i taie chiar şi din fondurile considerate minime pentru desfăşurarea activităţii.
Robert Bălăeţ, director CSM Târgu Jiu

Bălăeţ s-a gândit să înfiinţeze o secţie de volei chiar vara trecută, şi nu a renunţat la idee. Din păcate pentru cei care practică acest sport, în Sala Polivalentă nu există nici măcar găuri în podea pentru stâlpii necesari la amplasarea fileului.
Robert Bălăeţ, director CSM Târgu Jiu

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Baschet Gorj, Marius Vlaicu, a fost unul dintre oamenii care au criticat decizia conducerii CSM de a înfiinţa doar secţii de handbal şi baschet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.