Pandurii, prima înfrângere din amicale

0
105

Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă miercuri de Viitorul Dăeşti. Echipa din Vâlcea s-a impus pe terenul sintetic din Târgu Jiu cu 2-1.
Fostul jucător al Universității Craiova, Florin Costea, a deschis scorul pentru oaspeți după numai 4 minute. Pandurii a revenit pe tabelă prin Șendroiu (`29). Autorul golului a ratat şi un penalty, iar cele două formaţii au intrat la egalitate la vestiare. După pauză, antrenorul Călin Cojocaru a testat mai mulţi fotbalişti. Ocaziile mari au lipsit din dreptul pandurilor, iar echipa de eşalon terţ a marcat golul victoriei prin Neacşu.
Tehnicianul gorjenilor a mizat pe următoarea formulă de joc.
Pandurii, repriza 1: Iovicin – Vasilescu, Ciobanu, Catrici, Cuțitoiu – Ștefan, Babaua – Pirciu, Șendroiu, Tănăsoiu – Bodea. Pe parcursul meciului au intrat Achiriloaei, Zlataric, Gheorghe, Pape, Peia, Dinu, Cornicioiu, Goma, Popescu şi Korade.
Cojocaru s-a declarat nemulţumit de rezultat.
Călin Cojocaru, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Pandurii mai are un test vineri, de la ora 14.00, când la Târgu-Jiu vine formația FC Hunedoara, tot o echipă de liga a treia. De săptămâna viitoare, fotbaliștii gorjeni intră în cantonament în propria bază de pregătire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.