Pandurii, victorie clară cu Jiul

0
47

Pandurii Târgu Jiu a reuşit să se impună în cel de-al doilea amical al iernii. Trupa lui Călin Cojocaru a trecut cu 4-1 de Jiul Rovinari, într-un meci disputat, miercuri, pe terenul 3 din incinta Complexului Sportiv Municipal.
În ciuda diferenţei mari de scor înregistrate la finalul partidei, vizitatorii au intrat în avantaj la cabine. Formaţia din Rovinari a condus prin golul marcat de George Bozianu. Partea a doua a meciului a aparţinut în totalitate pandurilor. Gazdele au beneficiat de un autogol ca să restabilească egalitatea, iar apoi Şendroiu a reuşit o dublă şi o pasă decisivă. A punctat şi Alexandru Stan, mijlocaş de bandă, adus în probe de la Craiova. Testat a fost şi un fundaş sârb.
În prima parte a confruntării, tehnicianul gazdelor a trimis pe teren următoarea formulă: Opriţa – Cuţitoiu, Catrici, Ciobanu, Vasilescu – Trancă, Babaua, Peia -Tănăsoiu, Pirciu, Bodea. După pauză au mai evoluat Gheorghe, Pape, Ştefan, Stan, Şendroiu, Patrick Popescu, Cornicioiu şi Mândrean.
Antrenorul Pandurilor, Călin Cojocaru, s-a declarat mulţumit doar de a doua repriză.
Călin Cojocaru, antrenor Pandurii Târgu Jiu

La meci a asistat şi fostul secund al lui Victor Piţurcă, Adrian Neaga. Prieten bun cu tehnicianul trupei gorjene, Neaga ar putea rămâne la Târgu Jiu până la vară. Următorul meci al pandurilor va avea loc împotriva formaţiei de eşalon terţ, CSO Filiaşi. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, tot la Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.