Iordănescu rămâne la Mediaş

0
123

Edi Iordănescu nu o poate prelua pe Universitatea Craiova în acest moment. Deşi conducerea clubului din Bănie vedea în Iordănescu Jr. înlocuitorul ideal al lui Victor Piţurcă, fostul antrenor al Pandurilor nu poate părăsi formaţia din Mediaş.
După ce oficialii celor două cluburi s-au tatonat toată săptămâna, Iordănescu a lămurit, printr-o postare pe facebook, situaţia sa actuală. Deşi a admis că ar vrea să o antreneze pe Craiova, principalul de la Gaz Metan a declarat că nu poate părasi clubul din Ardeal din mai multe motive.
“Sunt legat contractual, dar si sentimental de Gaz Metan si de Medias. Sunt dator moral baietilor sa duc la capat munca si lupta alaturi de ei. (…)Craiova nu mai este de mult doar o echipa. Este un fenomen, o stare de spirit. Orice antrenor roman cred ca si-ar dori ca intr-o zi sa aiba posibilitatea sa antreneze Craiova, iar eu nu fac exceptie. Nici nu imi pot imagina ce ar insemna sa reprezint culorile Craiovei….Un titlu cu Craiova inseamna ca ti-ai asigurat iubire pentru eternitate. Poate intr-o zi….”, a scris Iordănescu pe facebook.
Tehnicianul a mai spus că se află într-o relaţie foarte bună cu finanţatorul echipei din Bănie, Mihai Rotaru. Gaz Metan Mediaş este încă în procesul de insolvenţă, iar Edi Iordănescu poate pleca de la Mediaş doar cu avizul administratorului judiciar. Antrenorul are o clauză de reziliere a contractului de 200 de mii de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.