Farul a umilit Pandurii! Bălan a dat bir cu fugiţii

0
144

Mandatul lui Tiberiu Bălan la Târgu Jiu s-a încheiat mai repede decât se anticipa. Fostul antrenor al Pandurilor a suferit o nouă umilinţă şi a decis să părăsească lanterna roşie a ligii secunde.
Pandurii a fost zdrobită la malul mării de către Farul. Elevii lui Ianis Zicu au avut nevoie de o singură repriză pentru a-şi adjudeca punctele puse în joc. Marinarii au intrat la cabine cu cinci goluri avantaj, după o repriză în care s-au distrat cu apărarea adversă, iar Vişan a fost eliminat pentru două galbene. Scorul consemnat la pauză (5-0) s-a menţinut până la final, iar Bălan a decis să o părăseasacă pe Pandurii, după trei meciuri în care a bifat numai înfrângeri, a încasat 10 goluri şi nu a reuşit să marcheze.
Directorul sportiv al clubului, Camilian Flororiu, a declarat că interimatul va fi asigurat de antrenorul secund, Cristi Popescu. Oficialul Pandurilor a mai spus că Balan poate să devină un antrenor de top, dar nu a reuşit să-şi capaciteze jucătorii la Târgu Jiu. Mai mult, a încercat să-i joace pe unele poziţii pe care nu dădeau randament.
Camilian Floroiu, director sportiv Pandurii Târgu Jiu

Pandurii Târgu Jiu a acumulat doar 7 puncte în primele 15 runde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.