BANII GORJENILOR, TRIMIȘI DE APAREGIO PE APA SÂMBETEI?

0
293

De mai bine de o luna, apa la robinete nu are presiune sau nu curge deloc, iar responsabilii din cadrul ApaRegio spun ca de vina sunt cetatenii care nu folosesc apa rational sau seceta. Insa, joi, la Iezureni a fost descoperita o conducta de mari dimensiuni de unde iese apa care, in loc sa ajunga in robinete, curge in camp.
Descoperirea a fost facuta de jurnalistul Nicolae Ivanisi, director la Sabotorii Gorjului, acesta declarand ca a prelevat o mostra din apa, pe care o va trimite la Sibiu pentru a fi testata in vederea stabilirii puritatii.

Nicolae Ivanisi, director Sabotorii Gorjului

In decurs de o luna, ApaRegio, prin Biroul de Comunicare, a anuntat cetatenii ca presiunea apei va fi scazuta in anumite intervale si in anumite cartiere din municipiu, motivand aceste deficiente ca fiind cauzate de folosirea excesiva a apei de catre cetatenii care locuiesc la case. La momentul respectiv, Traian Patrascoiu spunea ca singura rezolvare pentru aceasta problema este revenirea precipitatiilor. Legat de asa zisa descoperire, seful Aparegio spune ca, din punct de vedere tehnic, acea scurgere este normala. Este un un foraj artezian, folosit in cazul surplusului care, in lipsa unui bazin de inmagazinare, ajunge in Jiu . Totodata, Patrascoiu sustine ca apa care iese prin conducta de la Iezureni nu este potabila.

Traian Patrascoiu, director Aparegio

Nu este prima data cand sunt semnalate pe retelele de socializare problemele de la ApaRegio. Un alt cetatean a postat, pe facebook, in urma cu trei saptamani, o filmare cu o conducta care deversa apa in Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.