O zi dedicată cineastului Sergiu Nicolaescu ar putea fi organizată la Târgu Jiu

1
723

Autorităţile locale şi administraţia Cinematografului „Sergiu Nicolaescu” din Târgu Jiu intenţionează să organizeze luna viitoare o zi dedicată cineastului.
Acesta este originar din Târgu Jiu.
Are, de asemenea, o stea pe Aleea Personalităţilor din oraş.
Ziua dedicată cunoscutului regizor ar putea cuprinde proiecţii de filme realizate de Sergiu Nicolescu.
De asemenea, va putea fi organizat şi un minifestival cu producţii video realizate de elevii de la câteva colegii naţionale din municipiul Târgu Jiu.

1 COMENTARIU

  1. bun actor! pacat ca azi ne cam lipseste! dar nu-i nimic! lasa! o sa ne amintim mereu de el! de filmele lui! in care a jucat! fiecare rol care l-a jucat a insemnat ceva in cariera lui! a lasat ceva in urma! si asta conteaza! enorm! pe mine doar ca actor m-a interesat! de partea cealalta adica aia politica! mai putin! si ce daca a luptat in 1989! la revolutie! care este problema! ca nu inteleg! nu avea voie omul sa lupte cu sistemul! sau cum asa! si nu a fost singurul! au mai fost mircea diaconu mircea dinescu etc! deci in concluzie! nu numai sergiu nicolaescu a fost! atunci! in orice caz! daca asta este problema! nu avea voie omul sa faca un bine al acestei tari! rusine! rusine! rusine! halal mentalitate! de aia suntem unde suntem! ne meritam soarta! oameni buni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.