Lădaru îl critică pe Romanescu :”Mutarea lui Rotaru este un aranjament!”

0
236

In cadrul conferintei de presa ce a avut loc miercuri la Primaria Municipiului Targu Jiu, primarul Marcel Romanescu a anuntat oficial ca Marian Rotaru a fost mutat pe postul de director adjunct al Directiei Publice de Protectie Sociala.
Romanescu are suspiciuni legate de incasarile care s-au facut in luna decembrie in parcarea Rodna, sustinand ca au fost zile in care incasarile au fost identice, iar acest lucru ridica semne de intrebare.
Asadar, activitatea lui Rotaru pe 2018 va fi supusa verificarilor.
Marcel Romanescu, primar Targu Jiu

Desi marti edilul nega vreo mutare a lui Rotaru, miercuri a anuntat ca in urma solutiei propuse de Comisia de Disciplina de la nivelul Primariei, care s-a ocupat de cazul directorului de la DPP, s-a luat decizia ca acesta sa fie mutat pe postul de director adjunct la Directia Publica de Protectie Sociala.
Marcel Romanescu, Primar Targu Jiu

Decizia lui Romanescu este aspru critica de consilierul local Eduard Ladaru, care a declarat ca edilul este “frate de cruce cu Rotaru” si prin aceasta decizie nu face altceva decat sa isi bata joc de municipiul Targu Jiu.
VOX Eduard Ladaru

Pe de alta parte, Mihai Paraschiv este de parere ca decizia lui Romanescu are un temei sanatos, dar a fost luata destul de tarziu.
VOX Mihai Paraschiv

Viceprimarul Adrian Tudor sustine in continuare ca primarul ia decizii de unul singur, fara sa se consulte cu alte alte persoane din conducerea Primariei Municipiului Targu Jiu.
Adrian Tudor, viceprimar Targu Jiu

Ion Savoiu, consilier local din partea PMP, sustine ca primarul a urmat partea legala a lucrurilor.
VOX Ion Savoiu

In prezent, la conducerea Directiei Publice de Patrimoniu a fost numit Carmen Tataru, cel care pana ieri era adjunctul lui Rotaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.