Pandurii şi-au păstrat optimismul după vizita medicală

0
279

Jucătorii Pandurilor au efectuat, luni, vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova. În lotul care a făcut deplasare în Bănie s-au aflat şi fotbaliştii care dau probe la formaţia fanion a Gorjului.
Andrei Şendroiu, Daniel Ciobanu, Bogdan Dănăricu şi Gabriel Dodoi sunt jucătorii care nu intră momentan în vederile antrenorului Adrian Bogoi, fiind accidentaţi. Deşi au fost părăsiţi de patru fotbalişti străini, pandurii şi-au păstrat optimismul şi speră că odată cu inaugurarea stadionului municipal vremurile bune să se întoarcă la Târgu Jiu.
Căpitanul Denis Brînzan se gândeşte la promovare, şi nu exclude posibilitatea că, în viitor, Pandurii să revină în cupele europene.
Denis Brînzan, Pandurii Târgu Jiu

Mijlocaşul Andrei Blejdea speră să aibă un retur mai bun alături de trupa gorjeană. Acesta a declarat că actualii sportivi de la Pandurii trebuie să muncească pentru a ajunge la nivelul lui Vlad Chiricheş sau Mihai Pintili, internaţionali români care au trecut pe la Târgu Jiu.
Andrei Blejdea, Pandurii Târgu Jiu

George Tudoran, fotbalist care va evolua la Rapid Bucureşti din vară, regretă că nu va apuca să joace pe noua arenă din Târgu Jiu.
George Tudoran, Pandurii Târgu Jiu

Miercuri, cu începere de la ora 15.00, pe terenul sintetic de la Târgu-Jiu, Pandurii va susţine al doilea amical al iernii, cu ACSO Filiaşi.
CATA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.