Nicolae Mischie, în recuperare!

1
4680

UPDATE
Veşti bune în ceea ce-l priveşte pe Nicolae Mischie. Ştirea iniţială, că acesta ar fi decedat nu s-a confirmat, iar Ioana, fiica sa, a dat asigurări că fostul om politic, internat într-un spital din capitală, este bine., “Eu sunt acum lângă tatăl meu și trăiește, este în recuperare. Tatal meu este stabil si este internat in spital.Eu si familia mea suntem alaturi de el și face in fiecare zi cate un mic progres”, a declarat fiica fostului președinte al Consiliului Județean Gorj.

Potrivit unor surse, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Nicolae Mischie, a încetat din viaţă.
Fostul senator şi preşedinte al Partidului Social Democrat se afla la un spital din Capitală.
Încă de la începutul anului, starea de sănătate a lui Mischie s-a agravat, fiind internat în ianuarie la Târgu Jiu.
În vara lui 2015, Mischie fusese transportat, cu un elicopter SMURD, la acelaşi spital din Bucureşti, după ce suferise un atac cerebral.
Acesta a condus Consiliul Judeţean Gorj până în 2004, când DNA a deschis o anchetă împotriva sa şi nu a mai dorit să candideze.
Nicolae Mischie avea 72 de ani.

1 COMENTARIU

  1. Vreau să-i mulțumesc lui DR ZAMA pentru că m-a ajutat să-mi recuperez ex-ul după despărțire. Marele DR ZAMA poate rezolva de asemenea multe probleme maritale și multe altele. Trimiteți-l prin e-mail în cazul în care vă confruntați cu o despărțire sau divorț sau dacă doriți să vă întoarceți înapoi prin [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.