SMEO decide săptămâna viitoare dacă organizează proteste

0
998

Sindicatul Mine Energie Oltenia(SMEO), condus de Gabriel Căldăruşe, a anunţat că va lua o decizie săptămâna viitoare cu privire la calendarul de acţiuni pe care îl are în vedere.
Astfel, Consiliul Director al SMEO se va reuni marţea viitoare pentru a stabili dacă vor fi organizate proteste la Complexul Energetic Oltenia sau alte tipuri de acţiuni sindicale.
Spre deosebire de majoritatea liderilor de sindicat din Complexul Energetic Oltenia, care îl susţin pe actualul manager Sorin Boza, sindicalistul Gabriel Căldăruşe are opinii contrare şi nu este mulţumit de toate deciziile luate în Directoratul Complexului Energetic Oltenia.
Căldăruşe este de părere că Sorin Boza ar trebui să dea dovadă de o transparenţă mai mare în legătură cu anumite licitaţii sau cu decizii care sunt luate în Directorat.
De asemenea, liderul SMEO susţine că administraţia colosului energetic ar trebui să acorde chiar din acest an creşteri de venituri şi să nu aştepte negocierea contractului colectiv de muncă de anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.