Acuzaţii grave la ITM Gorj!

0
2360

Inspectorul sef al ITM Gorj este acuzat de luare de mita!
Masina acestuia a fost fotografiata pe o strada de la marginea municipiului, preluand un colet de la o firma care face livrari la domiciliu.
George Romanescu a tinut, miercuri dimineata, o conferinta de presa pentru a lamuri lucrurile.
Directorul instituţiei afirma ca nu are nicio vina, declarand ca a comandat niste platouri de la o firma de livrari, si detine si documentele pentru plata facuta.
Mai multe decat atat, seful ITM Gorj a sustinut ca acestea au fost cumparate cu ocazia zilei de nastere a fiicei sale, eveniment ce poate fi dovedit prin certificatul de nastere.
VOX George Romanescu

Romanescu mai spune ca fost santajat, amenintat, si chiar urmarit in ultimele 3 luni de anumite persoane, dar in mod special de o fosta angajata cu care a intrat in conflict cu ceva timp in urma, si anume Nicoleta Stroe.
VOX 2 George Romanescu

Nicoleta Stroe a declarat insa contrariul.
Femeia spune ca nu este vinovata de absolut nimic si ca de fapt ea este victima lui Romanescu.
VOX Nicoleta Stroe, angajat DGASPC Gorj

Nicoleta Stroe i-a mai adus acuzatii inspectorului sef George Romanescu si in luna iulie, cat inca era angajata ITM Gorj.
Aceasta sustinea atunci ca a fost hartuita in repetate randuri la locul de munca, iar la baza acestor jigniri ar fi stat un proces.
Mai mult, instituţii de presă din Gorj au primit o inregistrare audio cu angajati ITM implicati intr-o comisie de disciplina, despre care se spune ca “au ajuns sa vorbeasca in soapta si sa tolereze abuzurile lui Romanescu, pentru ca le este teama ca isi pierd locurile de munca”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.