Dorin Filip ar fi împlinit, astăzi, 57 de ani

0
156

Fostul primar al oraşului Rovinari, Dorin Filip, ar fi împlinit astăzi 57 de ani.
Un edil apreciat de tot judeţul Gorj, Filip a condus timp de 11 ani Primăria Rovinari, iar în cinstea realizărilor sale o stradă din oraş îi poartă numele.
Peste 1000 de persoane l-au condus pe Dorin Filip în data de 11 august 2015 pe ultimul drum, primarul fiind înmormântat la Cimitirul din satul Botorogi, comuna Dăneşti.
Reamintim că Filip a fost găsit decedat într-o cameră de hotel din județul Tulcea, unde participa la o întrunire alături de alți edili din țară.
După efectuarea necropsiei, medicii legiști au ajuns la concluzia că edilul a decedat din cauza unei pancreatite cronice.
Fostului primar al oraşului Rovinari, Dorin Filip, i-au fost recunoscute meritele şi după ce a trecut în nefiinţă.
Asociaţia Oraşelor din România i-a oferit Filip o Diplomă de Excelenţă pentru “Cel mai implicat primar de oraş în mandatul 2012-2016”, acordată post-mortem.
Distincţia vine în semn de recunoaştere a activităţii sale în afirmarea şi dezvoltarea Asociaţiei Oraşelor din România.
În data de 20 august, la Rovinari, a avut loc ”Centura de aur la box”, un memorial ”Dorin Filip”, deoarece fostul primar susținea și încuraja sportul local.
Rovinărenii i-au dat în această vară votul de încredere fiului fostului primar, Robert Filip, care duce mai departe moştenirea tatălui.
“Azi este despre tine…Odihnește-te in pace tată. Sper că ești liniștit acolo sus. Îți mulțumesc că m-ai îndrumat și vegheat să aleg drumul bun…” a scris astăzi pe pagina de facebook, Robert Filip

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.