Tibi Bălan a condus primul antrenament

0
134

Antrenorul Tiberiu Bălan a susţinut, marţi după amiază, primul antrenament la noua sa echipă. Tehnicianul a preluat frâiele principalei formaţii din Gorj de la Adrian Bogoi.
Pandurii s-au antrenat pe Stadionul Municipal. La şedinţa de pregătire a asistat şi principalul creditor al clubului, Marin Condescu. Tiberiu Bălan a sosit marţi, la orele prânzului, în Târgu Jiu, a bătut palma cu conducerea gorjenilor, iar peste câteva ore a şi condus primul antrenament. Fotbaliştii trebuie să se acomodeze rapid cu suprafaţa de joc, deoarece vineri debutează pe arena centrală. Primul meci se dispută împotriva formaţiei Universitatea Cluj, vineri de la ora 18.00.
Tiberiu Bălan va fi la a treia experienţă ca antrenor, după ce până acum le-a mai condus pe FC Voluntari 2 şi Axiopolis Sport Cernavodă, ambele din Liga 3.
Tot ieri, jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu au participat şi la şedinţa foto organizată de club pe noul stadion. Au fost realizate fotografii individuale cu fotbaliştii, care vor fi prezentate pe tabela electronică a stadionului la meciurile de acasă.
Bălan va avea o misiune grea în oraşul lui Brâncuşi.
În acest moment, Pandurii se află pe antepenultimul loc în Liga 2, pe 18, cu 7 puncte acumulate în 13 meciuri. Tot pe loc retrogradabil, pe 17, se află şi ”U” Cluj, care are 13 puncte stânse în 12 meciuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.