Bogoi, pus pe liber! Tibi Bălan va prelua Pandurii

0
245
Antrenament al echipei de fotbal Steaua, in Austria. 17.06.2012 Steaua sustine primul stagiu de pregatire, inaintea campionatului 2012-2013, in Austria.

Pandurii Târgu Jiu a rămas fără antrenor. Adrian Bogoi a părăsit formaţia alb-albastră după ce i s-a oferit un post diferit în club.
Bogoi a venit la Târgu Jiu în noiembrie 2017 şi a reuşit, spre surpinderea multora, să menţină echipa în eşalonul secund pentru două sezoane la rând. Principalul formaţiei s-a plâns de faptul că în fiecare pauză competiţională rămâne fără cei mai buni jucători. Bogoi a lucrat în condiţii extreme, restanţele salariale de la clubul gorjean fiind arhicunoscute. Directorul sportiv al clubului, Camilian Floroiu, a confirmat despărţirea de tehnicianul din Târgovişte. Rezultatele din acest campionat i-au determinat pe oficialii clubului să regândească strategia echipei. Pandurii se află pe locul 18 în clasament, cu 7 puncte după 13 etape.
La Târgu Jiu va ajunge fostul jucător al Sportului Studenţesc, Tiberiu Bălan, care a pregătit ultima oară satelitul formaţiei FC Voluntari.
Camilian Floroiu, director sportiv Pandurii Târgu Jiu

Ca fotbalist, Bălan, acum în vârstă de 38 de ani, a mai jucat la Rapid, Poli Timişoara, Unirea Urziceni şi Steaua. Cu Unirea Urziceni, unde l-a avut antrenor pe Dan Petrescu, a ieşit campion al României. Bălan are şase selecţii la echipa naţională.
Noul antrenor urmează să susţină în această seara primul antrenament oficial alături de formaţia fanion a Gorjului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.