Weekend plin de evenimente la Polovragi

0
179

Se anunta un weekend plin de evenimente in localitatea gorjeana Polovragi. Prima zi a Festivalului International de Umor “Ion Canavoiu”, aflat la cea de-a XXVII-a editie, a debutat vineri in comuna Polovragi. Pentru a indemna oamenii la miscare si o viata sanatoasa, autoritatile locale au pregatit, pentru prima data in localitate, un eveniment sportiv, de alergare.
Seria evenimentelor a debutat vineri cu întâlnirea umoriştilor prezenţi la festivalul de umor, lansări de cărţi şi reviste de umor care au avut loc la Căminul Cultural Polovragi.
Alte două localităţi din judeţul Gorj, şi anume Municipiul Târgu Jiu şi comuna Runcu vor găzdui evenimentul în zilele următoare.
Gheorghe Epure, primar Polovragi

Iubitorii de mişcare în natură vor avea ocazia să îşi testeze condiţia fizică la două concursuri de alergare, pe diferite trasee. Aproape 200 de concurenţi şi-au anunţat prezenţa la eveniment. Autorităţile locale vor lua toate măsurile pentru ca participanţii să termine cursa cu bine. Câştigătorii vor primi premii în bani, dar şi produse oferite de sponsorii evenimentului.
Gheorghe Epure, primar Polovragi

Duminică, 20 octombrie, în jurul orei 11, pe platoul din faţa mănăstirii Polovragi, va avea loc un târg culinar de toamnă cu produse tradiţionale şi locale la care vor participa producători locali şi din localităţile învecinate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.