Romanescu cere din nou capul lui Pătrăşcoiu: “Nu avem apă, dar străzile sunt inundate”

0
204

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a pus din nou tunurile pe directorul Aparegio, Traian Pătrăşcoiu. Edilul a reacţionat mai întâi pe reţelele de socializare după ce o strada din municipiu a fost inundată.
“Cedează canalizarea, cedează și conductele de alimentare cu apă. În timp ce noi nu avem apă, străzile sunt inundate. Consiliul Județean, ADIA, Consiliul de Administrație al societății, toate tolerează bătaia de joc la care suntem supuși noi, locuitorii municipiului Târgu Jiu, pentru ca directorul Pătrășcoiu să se bucure în continuare de privilegiile funcției”, a scris Romanescu.
Evenimentul s-a petrecut joi după amiaza. In această dimineată, primarul a declarat că o altă persoana trebuie să conducă operatorul de apă şi canal, iar presedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, ar trebui să ia masuri.
Romanescu a spus că Aparegio trebuie să facă investiţii pentru a reduce pierderile. De altfel, de câteva săptămâni târgujienii fie nu au apă la robinete în anumite intervale orare, fie presiunea este scăzută.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.