Protest la uzina de termoficare din Motru

0
235

Zeci de angajati ai UATAA Motru au protestat, joi dimineata, fiind revoltati ca au fost trimisi in concediu fara plata, cate o zi pe saptamana, timp de cinci luni. Oamenii au mai protestat si saptamanile trecute. Atunci li s-a promis ca aceasta masura va fi suspendata, insa acest lucru nu s-a respectat. Primarul Gigel Jianu a mers la fata locului pentru a discuta cu administratorul judiciar.
Gigel Jianu, primarul municipiului Motru

In prezent, UATAA Motru are in jur de 160 de angajati si are pierderi uriașe, astfel ca s-a luat o astfel de decizie pentru a aduce economii la fondul de salarii. Insa, masura a fost luata doar pentru 46 dintre acestia. Oamenii vor sa stie pe ce criterii s-a facut selectia. Mai mult decat atat, cer sa fie primiti la lucru.
VOX Angajat UATAA Motru

Unii dintre angajatii nemultumiti sunt in prag de pensionare si spun ca nu se pot descuraca cu un salariu mai mic decat salariul avut in prezent. Acestia au un venit lunar de 1260 de lei.
VOX2 Angajat UATAA Motru

Uzina care se ocupă cu livrarea apei calde și a agentului termic către al doilea oraș ca mărime din Gorj este în insolvență din 2015, iar pierderile pe care le generează an de an sunt uriașe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.