Romanescu: Rectificarea bugetară, o lipsă de respect faţă de cetăţeni! Primarul anunţă că nu va acorda voucherele de vacanţă

0
151

Guvernul României nu respectă legea! Este declaraţia primarului municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, după ce administraţia publică locală a primit doar 13 miliarde de lei vechi la ultima rectificare de buget.
“Dacă se respectau regulile impuse chiar de către acest ‘Guvern Dăncilă’, ar fi trebuit să primim aproximativ 60 de miliarde”, şi-a exprimat Romanescu oprobriul şi pe reţelele de socializare.
VOX 1 Marcel Romanescu

Romanescu a declarat că va încerca să-i protejeze pe cetăţeni şi investitori, în schimb angajaţii instituţiei pe care o conduce ar putea avea de suferit. Primarul le-a reamintit subalternilor săi că actuala guvernare este de vină dacă anumite beneficii pe care le aveau vor fi suspendate. Edilul a spus că nu va lua în calcul, pentru moment, acordarea voucherelor de vacanţă pentru angajaţi. În acest an, conform unui proiect depus de PSD-ALDE salariile din Primăria Târgu Jiu au crescut.
VOX 2 Marcel Romanescu

Primarul municipiului a mai declarat că în aceste condiţii nu poate avea pretenţii ca investiţiile majore pornite în Târgu Jiu sub administraţia PSD să fie finalizate cât mai repede. Printre ele se află stadionul şi varianta ocolitoare.
VOX 3 Marcel Romanescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.