Peppy Dolce Vita, campioană naţională la Old Boys

0
183

Performanță fantastică pentru minifotbalul gorjean! Peppy Dolce Vita a câștigat Campionatul Național de Old Boys, competiție rezervată jucătorilor trecuți de 40 de ani. Echipa este formată în mare parte din foști jucători de la Pandurii Târgu Jiu.
Un număr record de echipe, 16, au participat la ediția a treia a Campionatul Național de Minifotbal Old Boys, organizat de Federația de Minifotbal din România la Drobeta Turnu Severin. Printre acestea și două echipe de la noi din județ, Peppy Dolce Vita Târgu Jiu și Karma Târgu Jiu.
Dacă debutanta Karma s-a oprit în faza gruprlor, Peppy Dolce Vita, a obţinut victorii pe linie în grupă cu Old Team Florești, Alaska Deva și Salt&Pepper Arad. În faza sferturilor de finală, formaţia noastră a trecut de MAV Glissando Timișoara, campioana europeană din 2017, îar în semifinale de Vulturii Dej.
În ultimul act, gorjenii i-au dezmembrat pe cei de la Mary Tour Iași, cu 8-1. Romeo Rădoi a reuşit o triplă, Aurel Amzucu şi Ion Cănăvoiu, câte o dublă, iar Marian Erburosu şi-a adăugat numele pe lista marcatorilor.
Dorin Hîrsu a fost desemnat de către organizatori drept „Cel mai bun portar” al turneului de la Drobeta Turnu Severin. Prin acest succes, echipa gorjeană și-a asigurat dreptul de a participa la EMF Masters Cup (varianta de Champions League pentru Old Boys) care va avea loc la Rimini, în Italia, între 5 și 8 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.