PSD, atac la Romanescu din cauza claselor de liceu

0
151

Partidul Social Democrat Gorj a emis un comunicat de presă prin care susţine că inspectorul general al ISJ Gorj, Marcela Mrejeru, a obținut acordul ministrului Educației, Ecaterina Andronescu, cu privirea la menținerea celor 83 de clase de liceu.
Gorjul va avea pentru anul școlar 2019-2020, 83 clase de liceu și 35 clase de profesională.
Potrivit social-democraţilor, meritul pentru faptul că nu au dispărut 4 clase de nivel liceal este al inspectorului școlar general, Marcela Mrejeru, care a mers la Ministerul Educației pentru a arăta necesitatea, pe care o are județul nostru.
“În urma discuțiilor prelungite și bine documentate, inspectorul general, Marcela Mrejeru a obținut acordul ministrului educației, Ecaterina Andronescu , cu privirea la menținerea celor 83 de clase de liceu. Asocierea primarului municipiului Târgu Jiu cu această reușită, nu are susținere, o spune chiar ministrul educației, Ecaterina Andronescu”, se arată în comunicatul PSD Gorj.
Social-democraţii susţin că prin declarațiile pe care le face “primarul municipiului Târgu Jiu minte târgujienii, îi desconsideră și încearcă să își atribuite merite, fără să fi avut vreo contribuție”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.