A început reabilitarea termică a Casei de Cultură Motru

0
94

Municipiul Motru și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice au semnat contractul de finanțare pentru proiectul “ REABILITARE TERMICĂ A CASEI DE CULTURĂ MOTRU “.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă implementarea masurilor de eficiență energetică ce vor conduce la îmbunătățirea condiţiilor de derulare a activităților din clădirea reabilitată termic. –
Se urmăreşte îmbunătățirea condiţiilor de igienă și confort termic interior; reducerea pierderilor de căldură și a consumurilor energetice; reducerea costurilor de întreţinere pentru încălzire și apă caldă de consum; reducerea emisiilor poluante generate de producerea, transportul și consumul de energie conducând la utilizarea eficientă a resurselor de energie, în conformitate cu strategia Europa 2020.
De asemenea, obiectivul proiectului conduce și la îndeplinirea obiectivului specific al axei prioritare și anume: creşterea eficienței energetice în clădirile rezidenţiale, clădirile publice și sistemele de iluminat public, îndeosebi a celor care înregistrează consumuri energetice mari.
Valoarea totala a proiectului se ridică la peste 3 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here