Oraşul Rovinari rupe colaborarea cu Aparegio

0
668

Începând de miercuri, la robinetele din Rovinari va curge doar apă de Izvarna. Mesajul a venit de la edilul oraşului, Robert Filip.
Într-un comunicat de presă, Filip explică că S.C. APAREGIO GORJ furniza apă de o calitate precară şi astfel autorităţile din Rovinari au procedat la sigilarea puţurilor. Edilul a declarat că mai mulţi cetăţeni s-au plâns de serviciile fostului furnizor.
“Am constatat că, pentru a-și acoperi pierderile financiare înregistrate în alte localități, societatea în cauză livra în Rovinari apă slab calitativă, de la puțurile din localitate, pe care o factura la un preț mult mai mare decât cel real, ca și cum ar proveni din sursa Izvarna.Pentru a tranșa această situație în favoarea locuitorilor din Rovinari, în data de 04 iunie a.c., cu acceptul Consiliului Local, am retras din administrarea S.C. APAREGIO GORJ S.A. puțurile din Rovinari, și am procedat la sigilarea lor.În acest fel, avem garanția că de azi înainte în Rovinari se va livra doar apă de Izvarna”, a declarat Filip.
Primarul a ţinut să precizeze că preluarea puțurilor din Rovinari nu afectează în niciun fel investiția de 5,5 milioane de euro, aflată în curs de implementare, care are ca scop modernizarea sistemului de alimentare cu apă din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.