Supercupa României, la Târgu Jiu

0
97

Stadionul din Târgu Jiu ar putea fi inaugurat cu un meci de excepţie. Este vorba despre Supercupa României, pe care preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi-o doreşte în oraşul lui Brâncuşi.
Reprezentanţii Federaţiei nu au decis încă data disputării Supercupei României, dar oficialii forului autohton sunt hotărâţi să meargă pe varianta Târgu Jiu. Preşedintele FRF a declarat că va încerca să grăbească finalizarea investiţiei.
“Stadionul pe care ne dorim să organizăm Supercupa României este stadionul din Târgu Jiu, dar nu avem elemente suficiente ca să ne asumăm un termen şi anume ca înainte de începerea campionatului să avem acest meci de Supercupă. O să accelerăm discuţiile cu Compania Naţională de Investiţii şi cu autorităţile locale din Târgu Jiu”, a declarat Răzvan Burleanu
Arena din Târgu Jiu este interesantă şi pentru FCSB care şi-a exprimat dorinţa de a juca în competiţiile europene la Târgu Jiu. CFR Cluj este câştigătoarea campionatului şi deţinătoarea Supercupei şi o va întâlni în finala pe învingătoarea dintre Astra şi Viitorul, care îşi dispută ultimul act al Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here