Nu au putut s-o bage-n aţe!

0
186

Pandurii Târgu Jiu a remizat pe teren propriu cu Luceafărul Oradea, în runda cu numărul 33. În ciuda unui joc animat, cu ocazii la ambele porţi, niciuna dintre formaţii nu a reuşit să înscrie.
Cele mai mari oportunităţi ale gazdelor au fost irosite de Tudoran, Blejdea şi Patrick Popescu. Cel din urmă a ratat o ocazie monumentală în finalul meciului când singur cu portarul nu l-a putut învinge pe Rus.
De altfel, antrenorul gorjenilor, Adrian Bogoi, a declarat că lipsa de lucididate la finalizare a fost principala cauză pentru această remiză. Chiar şi aşa, principalul echipei speră ca punctul obţinut să conteze în configuraţia finală a clasamentului.
Adrian Bogoi, antrenor Pandurii

Antrenorul bihorenilor, Cristian Lupuţ, a declarat, după meciul de sâmbătă, că formaţia sa a făcut un pas mare spre salvare după remiza obţinută la Târgu Jiu.
Cristian Lupuţ, antrenor Luceafărul

La meci a asistat şi fostul antrenor al Pandurilor, Cristi Pustai, cel care colaborează cu trupa gorjeană. Echipa alb-albastră este acum la trei puncte de retrogradare, ultimul loc ce duce în Liga a 3-a fiind ocupat de echipa lui Nicolae Sarcină, Energeticianul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.