Şoc la Craiova! Mangia, schimbat cu Papură

0
1033

Universitatea Craiova a anunțat azi, pe site-ul oficial, despărțirea de italianul Devis Mangia. Noul antrenor al oltenilor pentru restul sezonului va fi Corneliu Papură.
Înlocuirea lui Mangia cu Papură este surprinzătoare, mai ales că oficialii clubului din Bănie îşi exprimaseră susţinerea faţă de antrenorul italian. Decizia conducerii vine, se pare, după eșecul suferit în deplasarea cu Viitorul, 1-2. Craiova poate da cu piciorul podiumului după ce a fost învinsă de trupa lui Gheorghe Hagi.
Component al echipei care a câștigat eventul din 1991 și al echipei Naționale la Campionatul Mondial din 1994, Papură este absolvent al licenței UEFA PRO și lucrează în cadrul clubului din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii și Juniori și director sportiv.
Devis Mangia a fost antrenorul Științei în ultimele două sezoane, reușind să claseze echipa pe podium după 23 de ani de așteptare și să obțină Cupa României după 25 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.