Pandurii au dat cu piciorul victoriei

0
128

Pandurii Târgu Jiu a condus cu 2-0 la pauză în deplasarea de la Arad, dar gorjenii nu au putut conserva avantajul din primul act şi au fost la un pas să părasească terenul învinşi.
Meciul de pe Stadionul “Motorul” s-a încheiat 3-3. Popescu şi Blejdea au punctat în prima repriză pentru vizitatori, dar până în minutul 71 gazdele au întors rezultatul prin reuşitele lui Popa, Ciucur şi Ciprian Rus.
Titularizat în premieră în acest sezon, Dodoi a adus egalarea în minutul 82.
“Nu avem jucători maturi, s-a văzut acest lucru și în meciul de azi. Per ansamblu, rezultatul este echitabil. Este clar un punct câștigat, acest punct este un plus pentru noi și ne ajută. Sunt etape în continuare de disputat și vom juca la fel, indiferent ce echipe vom întâlni. Am fost motivați, chiar dacă am strâns mai puține puncte în acest an decât în tur. Facem greșeli individuale foarte mari. Și la meciul trecut contra lui ACS Poli am luat gol la o fază fixă banală într-un moment în care jocul curgea în favoarea noastră”, a declarat la finalul partidei antrenorul gorjenilor, Adrian Bogoi.
Pe Panduri îi aşteaptă acum un joc extrem de dificil, cu liderul eşalonului secund, Academica Clinceni. Partida se dispută sâmbătă, de la ora 11.00 la Târgu Jiu.
După egalul de la Arad, Pandurii a acumulat 34 de puncte şi este acum la 4 puncte de locurile ce duc în eşalonul terţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.