Prea mulţi bani pentru evenimente de care nu era nevoie

0
140

Viceprimarul municipiului Targu Jiu, Adrian Tudor, a declarat ca edilul Marcel Romanescu a gresit atunci cand a alocat 23.000 de lei pentru un concert. Tudor sustine ca nimeni din conducerea Primariei nu a fost chemat de catre primar pentru consultari, in acest sens, si ca acesta cheltuie banul public dupa bunul plac.
Dupa ce miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, Romanescu a declarat ca Tudor nu are nici o sansa sa ocupe fotoliul de primar si ca agenda de evenimente pentru 2019 o va face asa cum va considera, fara sa se consulte cu el sau cu Aurel Popescu, Adrian Tudor a declarat ca Romanescu incearca sa scoata din joc viceprimarii de cand a ocupat aceasta functie.
VOX 1 Adrian Tudor

In ceea ce priveste consultarile edilului cu oamenii de cultura, Tudor sustine ca Romanescu are in jur oameni fara calitati in acest sens si ca primarul nu a participat la nici unul dintre evenimentele de cultura organizate anterior, lasand impresia ca nu ii pasa de aceasta latura.
VOX 2 Adrian Tudor

Viceprimarul a mai adaugat ca deciziile cu privire la evenimentele pe care si le doreste Romanescu vor fi luate in Consiliul Local.
VOX 3 Adrian Tudor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here