Pandurii, “arşi” de Flacăra Horezu!

0
129

Elevii lui Adrian Bogoi au suferit prima înfrângere din jocurile de pregătire. Trupa gorjeană a fost învinsă la Vâlcea de către Flacăra Horezu, scor 2-0.
Meciul s-a disputat pe stadionul Zăvoi, din Vâlcea, pe suprafaţă sintetică. Florin Cioablă, în minutul 30, şi Ionuţ Gonzales Neamţu (minutul 75) au punctat pentru echipa considerată gazdă.
Pandurii s-au confruntat cu mari probleme de lot la acest joc amical. Ciobanu, Şendroiu, Dodoi şi Măicăneanu şi Dănăricu nu au putut face deplasarea din cauza accidentărilor, iar Raiciu şi Blejdea au fost lăsaţi acasă, fiind răciţi.
Căpitanul Denis Brânzan nu a putut juca pentru că oficialii clubului nu i-au achiziţionat nici până acum masca de protecţie.
“A fost un meci de pregătire în care am testat toţi jucătorii pe care îi mai am la dispoziţie, o bună parte din echipă fiind la infirmerie. Am avut soluţii puţine pe bancă, după ce unii jucători au acuzat febră şi frisoane, fiind răciţi în ultimele zile. În repriza a doua am trimis pe teren şi pe cei aflaţi în probe şi câţiva juniori, dar aceştia nu sunt în acest moment la nivelul Ligii a 2-a. Nu sunt soluţii imediate pe care să ne bazăm acum, dar pot fi soluţii de viitor”, a concluzionat antrenorul echipei Pandurii, Adrian Bogoi.
Pe lângă înfrângerea cu Horezu, Pandurii a înregistrat succese cu Deva şi Filiaşi în această iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.