Bărbat din Dâmboviţa, ucis în Gorj de concubină

0
90

Panica pentru mai multi locatari ai unui bloc de pe strada Comuna din Paris din Targu Jiu marti seara, atunci cand un apartament de la parter a luat foc.
La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri si doua ambulante. Din nefericire in urma incidentului un barbat a fost gasit decedat.
In urma cercetarilor efectuate de catre organele abilitate a reiesit faptul ca barbatului i-a fost tăiat gâtul de catre femeia cu care traia in concubinaj, care mai apoi a dat foc locuintei cel mai probabil pentru a sterge urmele crimei comise.
Florin Chisim, purtator de cuvant ISU Gorj

Stupoare, chiar cu câteva ore înainte ca apartamentul să fie incendiat, la fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției în urma unui apel la 112.
Bărbatul, acum decedat, a fost agresat de proprietara apartamentului, concubina sa și transportat la spital, au spus reprezentantii IPJ Gorj.
Apartamentul care a luat foc aparține ucigasei,cunoscuta in trecut ca avand probleme psihice, iar bărbatul mort avea 47 de ani și era din Mogoșoaia, județul Dâmbovița.

foto: gorjeanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here