Pandurii, umiliţi de clujeni!

0
110

Ultima etapă a turului a adus o înfrângere drastică pentru Pandurii Târgu Jiu. Trupa gorjeană a fost spulberată pe teren propriu de către Universitatea Cluj, scor 1-5.
Oaspeţii au condus la pauză cu 2-0, golurile ardelenilor fiind semnate de Ene şi Goga. Deşi a nins, iar frigul era pătrunzător, elevii lui Adrian Bogoi nu s-au trezit nici în repriza secundă, iar Gavra a marcat din nou pentru “şepcile roşii” în minutul 67.
Pîrvulescu a reaprins speranţele gorjenilor în minutul 79, cu o reuşită personală de toată frumuseţea, dar ultimul cuvânt l-au avut tot vizitatorii care au mai marcat de două ori prin Twumasi şi Haţiegan.
Chiar dacă nu se aştepta la un scor-fluviu, Ioan Ovidiu Sabău, managerul Universităţii Cluj, a declarat după meci că victoria oaspeţilor nu poate fi pusă sub semnul întrebării.
Ioan Ovidiu Sabău, manager Universitatea Cluj

Antrenorul Pandurilor, Adrian Bogoi, a spus că echipa sa a făcut, din nou, prea multe greşeli
Adrian Bogoi, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Cu 25 de puncte, Pandurii a încheiat turul pe locul 10. În ultimele două etape programate în 2018, echipa gorjeană joacă sâmbătă, de la ora 11:00, acasă, cu Aerostar Bacău, iar pe 7 decembrie, de la ora 17:30, are meci la Piteşti, cu FC Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here