Percheziţii de amploare la traficanţii de droguri din Rovinari şi din ţară

0
1046

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat, în această dimineață, 32 de percheziții domiciliare, pe raza a 13 județe, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de droguri și de produse susceptibile a avea efecte psihoactive.
Din anchetă au rezultat indicii că, în anul 2018, pe raza județului Gorj, un bărbat, de 33 de ani, din orașul Rovinari, ar fi inițiat și, împreună cu alte două persoane, din localitate, ar fi constituit un grup infracțional organizat specializat în trafic de droguri și de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.
Astfel, la intervale regulate de timp, folosind societăți de curierat rapid, aceștia ar fi comandat cantități importante de droguri și produse susceptibile a avea efecte psihoctive, de la două persoane, din județul Cluj.
Marfa ar fi fost ulterior porționată și distribuită pe raza județului Gorj.
Clujenii ar fi distribuit, în mod repetat, pe parcursul anului 2018, prin societăți de curierat rapid, produsele a 11 județe din țară.
La acțiune au participat şi jandarmi din cadrul I.J.J. Gorj.
În urma percheziţiilor s-au pus în aplicare 35 de mandate de aducere.