Gabroveanu se bate cu celebrul Danny Williams

0
60

Pugilistul gorjean Alexandru Gabroveanu se bate din nou pentru o centură. Sportivul din Târgu Jiu, care de o bună bucată de vreme boxează în Germania, se va lupta pentru titlul continental WBF.
Adversar îi va fi veteranul Danny Williams, 45 de ani, un pugilist londonez ce a deținut titlul britanic de două ori între 2000 și 2010. Cel mai important moment al carierei a venit în 2004, când l-a învins prin knockout pe fostul campion mondial al greilor, Mike Tyson.
În acelaşi an, Williams l-a provocat şi pe deţinătorul centurii, Vitali Klitschko, dar a fost oprit în opt runde de către ucrainian.
La 30 de ani, Alex Gabroveanu are un palmares perfect până acum la categoria super grea. Neînvins, gorjeanul se poate lăuda cu 11 meciuri câştigate, din care 10 prin KO şi un titlu european GBU.
Meciul cu Danny Williams se va disputa pe 1 decembrie, în Germania, în oraşul Rastatt şi face parte din promoţia THE ONE – Night of the champions.
Lupta va avea 12 reprize.

Danny Williams (R) of Great Britain trades punches with Mike Tyson during their heavyweight fight in Louisville, July 30, 2004. Williams knocked out Tyson in the fourth round. REUTERS/Peter Jones PJ
Reuters / Picture supplied by Action Images *** Local Caption *** RBBORH2004073100071.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here