Încă un punct pentru gorjeni

0
59

Pandurii Târgu Jiu a obţinut un punct în deplasarea de la ACS Poli Timişoara, scor 1-1. Este al şaselea meci fără înfrângere pentru trupa gorjeană în campionat, care, după 9 runde, ocupă locul 4 în clasament.
Oaspeţii au marcat primii, prin Tudoran, care a transformat o lovitură de pedeapsă dictată după un fault la Vodă (`34). Gorjenii nu au putut ţine de avantaj până la pauză, iar trupa lui Ştefan Nanu a punctat prin Maudo Keita (`41).
Ocaziile mari au lipsit în repriza secundă, iar ambii antrenori au recunoscut, la finalul partidei, că remiza este echitabilă.
“Până la urmă sunt mulţumit cu acest punct, pentru că am întâlnit o echipă bună după părerea mea, individual. Îmi pare rău că atacanţii noştri, care în meciurile trecute au înscris foarte mult, nu au făcut un meci bun. După aspectul jocului, sigur că este un rezultat echitabil. Desigur, ne-am fi dorit victoria, dar încercăm meciurile următoare să câştigăm toate punctele”, a spus tehnicianul Pandurilor, Adrian Bogoi.
Următorul meci al echipei noastre va avea loc la Târgu Jiu, vineri de la ora 16.00, când pe terenul sintetic vine UTA Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here