Pandurii a urcat pe podium!

0
68

Pandurii Târgu Jiu a mai făcut o victimă pe teren propriu. Gorjenii au spulberat-o pe Ripensia Timişoara în meciul de sâmbătă, scor 5-2, şi au urcat pe podium.
La pauză, elevii lui Adrian Bogoi au intrat în avantaj după reuşitele lui Tudoran (`19) şi Nsiah(`45). Vizitatorii au punctat cu un gol marcat de Anghelina, dintr-o lovitură liberă (`34). Jucătorul de culoare al Pandurilor a reuşit dubla în minutul 56, când a scăpat din nou singur şi nu i-a dat vreo şansă portarului advers. După o oră de joc efectiv, ambele echipe au rămas în inferioritate numerică Marius Toma şi Denis Brînzan fiind eliminaţi pentru lovire reciprocă. Până la finalul meciului, Blejdea (`67) şi Pîrvulescu(`87) au mai înscris pentru gazde, în timp ce Toma a punctat din penalty pentru bănăţeni (`75).
La finalul partidei, antrenorul Adrian Bogoi a declarat că pandurii trebuie să mai lucreze la partea defensivă. Ca rezultatele foarte bune să continue, tehnicianul gorjenilor i-a îndemnat şi pe membrii asociaţi să revină alături de echipă.
Adrian Bogoi, antrenor principal Pandurii Târgu Jiu

Omul meciului, George Tudoran, a declarat că trupa gorjeană nu se teme de nimeni.
George Tudoran, jucător Pandurii Târgu Jiu

Etapa viitoare, gorjenii întâlnesc o altă formaţie din Banat, ACS Poli Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here