PSD, acţiune împotriva jurnaliştilor ostili

0
32

Laurenţiu Nistor, şeful PSD Hunedoara, a solicitat fiecărui şef de filială locală să strângă cel puţin 100 de semnături de la membri şi simpatizanţi pentru sancţionarea de către CNA a posturilor de televiziune şi a jurnaliştilor care „l-au atacat şi jignit pe Liviu Dragnea”. Adresa este înregistrată la PSD Hunedoara.
Interesant, în cuprinsul adresei se precizea că „datele şi semnăturile din tabele trebuie să fie reale”. Liderii PSD sunt informaţi că tabelele sunt necesare pentru sesizarea CNA cu privire la atacurile şi jignirile aduse la adresa PSD şi a Preşedintelui Liviu Dragnea şi “pentru sancţionarea unor posturi de televiziune, cum ar fi REALITATEA TV, şi a realizatorilor, ca de exemplu RAREŞ BOGDAN”.
În acest sens, şefii filialelor locale din judeţul Hunedoara au fost obligaţi de preşedintele filialei să transmită, în termen de patru zile. un tabel cu cel puţin 100 de semnături de la membri şi simpatizanţi ai partidului.
Reacţia unuia dintre oamenii vizaţi, Rareş Bogdan, a fost extrem de dură.
“Ordinul PSD de strângere de semnături pentru înfierarea mea și a Realității TV, vinovați de criticarea Şefului reprezintă cea mai clară dovadă că liderii din jurul lui Liviu Dragnea, stăpânii celui mai mare partid din România, împart un singur neuron. PSD tocmai a ieșit de sub radar și și-a luminat fața, fiind vizibil pe tot globul. Ce a reușit să transmită? Că România reprezintă un risc. Și nu știu câți parteneri sunt dispuși să și-l asume”, a fost o parte a mesajului postat de Rareş Bogdan pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here