Pandurii devine o forţă acasă! Galerie Foto de la victoria cu Farul

0
89

Pandurii Târgu Jiu a urcat pe locul 6 în liga secundă după un meci nebun, disputat pe terenul sintetic din municipiu. Formaţia lui Adrian Bogoi a trecut cu 5-3 de Farul Constanţa, după un joc extrem de spectaculos, dar presărat cu mari greşeli de apărare.
Cele două echipe au terminat la egalitate prima repriză, scor 2-2. Licu a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 21, iar gorjenii au bifat prima reuşită în minutul 30 prin Ciobanu. Gazdele au preluat conducerea printr-un penalti transformat de Tudoran (`35), dar, peste numai 3 minute, Farul a punctat din nou prin Fotescu. Pârvulescu a reuşit o dublă în partea secundă pentru amfitrioni (`46, `67) , iar Fotescu şi-a competat, la rândul său, ziua cu încă un gol (`63). Momentul culminant s-a consumat în minutul 83, când Licu a ratat o lovitură de la 11 metri dictată pentru marinari. Pandurii au reuşit lovitura de graţie în ultimele secvenţe ale partidei, când Blejdea l-a lobat elegant pe Stavrev (`90+5).
După meci, antrenorul gazdelor, Adrian Bogoi, a declarat că echipa mai valoroasă s-a impus.
Adrian Bogoi, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Unul dintre cei mai buni jucători ai startului de sezon pentru Pandurii, Daniel Pîrvulescu, a afirmat că trupa gorjeană este una valoroasă.
Daniel Pîrvulescu, fotbalist Pandurii Târgu Jiu

Gorjenii au acumulat 11 puncte după primele 6 runde din Liga 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here