ISJ Gorj a câştigat Cupa “13 septembrie” – Galerie FOTO

0
87

Echipa Inspectoratului Școlar Judeţean Gorj se mişcă bine la minifotbal. Formaţia de la ISJ a reuşit să câştige Finala Cupei “13 septembrie”, organizată de ISU Gorj.
Ultimul act s-a jucat la Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu, şi a pus faţă în faţă echipa Inspectoratului Școlar Județean Gorj şi echipa Inspectoratului de Poliție Gorj.
În timpul regulamentar, scorul a fost 1-1, după ce Dolcescu a reuşit primul gol în minutul 35, iar Cocheci a adus, dramatic, egalarea pentru poliţişi în ultimele secunde ale timpului regulamentar.
Cum în prelungi nu s-a marcat, învingătoarea s-a decis după executarea loviturilor de la 7 metri, unde jucătorii de la ISJ Gorj s-au dovedit mai inspiraţi, au marcat de două ori fără să încaseze gol şi au câştigat, în premieră, trofeul.
Augustin Malacu, inspectorul şef al ISU Gorj, a declarat că întrecerea va merge mai departe şi în următorii ani.
Augustin Malacu, inspector şef ISU Gorj

Inspectorul general al ISJ Gorj, Ion Ișfan, a declarat că succesul este unul important pentru instituţia pe care o conduce.
Ion Işfan, inspector general al ISJ Gorj

Premierea se va face in data de 13 Septembrie, incepand cu ora 10:00, in Piata Prefecturii din Targu Jiu, unde se vor desfasura si alte manifestari prilejuite de Ziua Pompierilor din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here