Sedinta cu conducere noua, la ALDE Gorj

0
70

Prima sedinta la ALDE Gorj, cu noua conducere. Tema principala a constituit-o prezentarea liderilor actuali si proiectul de reorganizare a partidului la nivel judetean.
Principalul obiectiv al filialei ALDE Gorj este atragerea de noi membri, fie ca au fost sau nu implicati politic pana in prezent.
Robert Filip, vicepresedinte ALDE Gorj

Primarii ALDE Gorj au pus in evidenta faptul ca, mare parte din proiectele promise in campania electorala au fost duse la indeplinire sau sunt in plina desfasurare, iar cele ramase nu vor fi lasate de o parte, ci vor constitui lucruri realizate la bilantul mandatului in desfasurare.
Dumitru Ion Popescu, vicepresedinte ALDE Gorj

De asemenea, castigarea alegerilor europarlamentare de anul viitor, si nu in ultimul rand a celor prezidentiale, avand in vedere ca surse centrale dau ca sigura candidatura presedintelui ALDE, Calin Popescu Tariceanu, este un alt obiectiv al noii conduceri.
Nicolae Muja, vicepresedinte ALDE Gorj

Organizatia se doreste a fi una deschisa la problemele tuturor entitatilor din judet.
Ion Iordache, vicepresedinte ALDE Gorj

Unul dintre primarii din judet, respectiv Ion Ciocea de la Bustuchin, este in vizorul celor de la ALDE, care cred ca au un proiect politic suficient de atractiv pentru fostul PSD-ist.
Robert Filip, vicepresedinte ALDE Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here